25ο Annual Invest in Greece Forum - Πάνελ Brain Regain

25ο Annual Invest in Greece Forum - Πάνελ Brain Regain

Η Δρ. Πόπη Καλαϊντζή, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του BrainRegain, θα εκπροσωπήσει την Πρωτοβουλία στο πάνελ BRAIN REGAIN που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στην Νέα Υόρκη στο 25 Ετήσιο Επενδυτικό Φόρουμ που διοργανώνει η Capital Link με θέμα "Accelerating Investments for Sustainable Growth".

Το πάνελ το οποίο συνδιοργανώνεται με το Ελληνοαμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο θα έχει συντονιστή την κα Ευτυχία Πυλαρινού με διακεκριμένους καλεσμένους για να συζητήσουν τις ευκαιρίες που μπορεί η Ελλάδα να προσφέρει σήμερα για την ανατροπή του brain drain των προηγούμενων ετών.

“BRAIN REGAIN” 

  • Ms Eftihia Pylarinou Piper, Sr. Vice President - Red Apple Group; Member of the Executive Board - Hellenic American Chamber of Commerce of New York

 Panelists

  • Ms Fragkiski Melissa, General Manager – Chief Human Resources Officer - Alpha Bank
  • Kalliopi Kalaitzi, MD, MSc, PhDc, Board Member – BrainReGain; Head of Lifestyle Medicine Department – Euroclinic; Athens Academic Scholar - Attikon Hospital, Athens Medical School
  • Panagiotis Karampinis, Managing Director – Endeavor Greece
  • Ms Yanna Andronopoulou, General Manager - Greece, Cyprus, Malta – Microsoft
  • Nico Gariboldi, Global Center for Digital Innovation (CDI) Site Lead and Senior Director - Pfizer

 

Διεθνής Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη

Το "Capital Link Invest in Greece Forum" είναι ένα Διεθνές Συνέδριο για την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών και μεγάλες Παγκόσμιες Επενδυτικές Τράπεζες. Πρόκειται για το μακροβιότερο επενδυτικό φόρουμ για την Ελλάδα στο εξωτερικό, που ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της Ελλάδας ως επιχειρηματικού και επενδυτικού προορισμού σε παγκόσμιο κοινό. Διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και είναι το μοναδικό στο είδος του που, ακόμη και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο και συνέβαλε στην προώθηση της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού, καθώς και στις πολλές ευκαιρίες που προσφέρει.

Το Φόρουμ θα αναδείξει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας και θα εστιάσει στις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες σε όλους τους σημαντικούς τομείς της οικονομίας, καθώς και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η παγκόσμια οικονομία.

Forum Agenda: https://forums.capitallink.com/greece/2023/agenda.html 

Award: http://forums.capitallink.com/greece/2023/award.html